Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: När lillan kom till jorden


När Lill-Pumparn fastna i lådan

När Lill-Pumparn var yngre

Han skar i läder på fabrik

I smuts och gift och lukter

Och inte blev han rik

 

Men han var stor i orden

Kamraterna han gav sitt hån

Men de blev rätt så trötta

En dag de sa ifrån

 

De tog en gammal låda

Ja, där så fick han ensam bo

De spika sen på locket

Och de fick lugn och ro

 

Nu Lill-Pumparn är gammal

Och fortsatt stöddig, men än sen?

För snart får alla vila

I lådan där igen

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roggebogge VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-30 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP