Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ändras inte

natten omslöts av mitt mörker,
flammade lätt i dina ögon

stan gäspade därute,
som för att somna om 

våra varsamma rörelser
reflekterade varandra

nästan som om det fanns
en vacker framtid

 




Fri vers av Stefan Tho VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-17 16:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En dikt som berör mig det finns en känslighet och ett hopp som fanns men inte längre finns.
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP