Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnridåer

I dessa grunder som stärks med sekunder och vidunder, motas alla smickrande orosmoln till högre nivåer i ljuset. Passionen som sätter den ytliga benägenheten mera förankrad i lugna teorier skalar bort ventiler som talar om egen livsföring. Tekniken speglas i gryningen och luggar finare mera osynlig fortsatta gensvar, greppet i linjen till overkliga nyttoformer. I avklädningens skede vad gäller ord så bytts bortbytta byttor med minikludd över oss allsidiga intressenter. Grinar mot motsträvighetens alla hoppande glädjenitar, verkar över och inom på samma hjärnhalva. Nu och alldeles invecklad i det till syret vecklade avstampet tills vidare bara enormt biståndsbenägen, i egentliga alternativ till en liten tankeform.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-01-09 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP