Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyller du dig själv med din identitet blir livet underbart...


Ett underbart liv

ETT UNDERBART LIV

Innanför ditt skinn
bor den hemlighet
som talar om din
stora ensamhet

som kan bli skrävleri
och en uppblåst myt
av ett självbedrägeri
och formulerat skryt

Du har på känn
att det är
din egen ovän
som står här

i din mörka hemlighet
som borde vara
den eviga intighet
och det underbara

och själsliga universum
som färgar det genuina
i alla dina mörka rum
För dessa är alltid fina

om du fyller hemligheten
utan fult självbedrägeri
och bara med identiteten
blir du både vacker och fri




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-10 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP