Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsevandring i vilseland

Bakom fasaden som säger vi måste gå med i Nato
finns en fasad som säger det blir snart krig
finns en fasad som säger att vi måste rusta upp
finns en fasad som säger det behövs fler värnpliktiga
finns en fasad som säger att USA har fritt tillträde till Sverige
där möter jag plötsligt Magdalena, Uffe och Mats Knutsson
som skålar och skrattar med Saab, Bofors och Hägglund

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-01-10 04:58



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Och de måste få folk att preppa annars kanske pacefisterna gör sig hörda.
2024-01-15

  Månfare VIP
Jag kan ställa upp mot ryssen om jag får bära Uffe som skyddsväst.
2024-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
Ja, där satt den - på pricken rätt!
Varför säger vi inte ifrån?
Vill vi verkligen göda vapen-aktie-innehavarna med våra (söners) kroppar?
Trodde att de tiderna var förbi då folk ville strida för "kung och fosterland" men tji fick jag! Anslagen till det militära är större än någonsin! Media - samhällets nervsystem - uppmuntrar oss till att bli stridstuppar! Fy faen!
2024-01-10

    Lena Staaf VIP
Vapenindustrin är den som skramlar efter mer pengar. Alla sätt är tillåtna.
2024-01-10

    Lena Söderkvist VIP
Visst blir man grön. Ingen pratar om Civilförsvarets roll.
2024-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och tankeväckande, väl värt att fundera på.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP