Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hitta balans.


Maran.

Av Julia Engström.

Jag funderade på att låta ankaret falla.
Men vindarna blåser hårda o kalla.

För vem vill äta mord o död till frukost?
Då seglar jag hellre i min rymdfarkost.

Jag menar att själen ska få flyga fritt.
För demonerna nöjer sig inte med skritt.

De jagar oss i vild galopp.
Tar ifrån oss allt hopp.

En liten dos av mörker o svärta.
O en stor dos av hopp o hjärta.

Ja, det är så det måste vara.
För att allt inte ska bli en mara.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-10 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP