Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polen får"0%"taxbefrielse på mat&gas från 1 februari.

1  februari 2024 Momsen är 0% på livsmedel och gasprodukter i Polen.

Jag vet inte och jag förstår inte vem som står för denna moms välgörenhet?

Polen kommer att vara befriad från skatter på mat och gas från och med den 1 februari och det bara försätter ...

 

 

Från och med den 1 februari är momsen 0% på livsmedel och gasprodukter "Polens premiärminister säger att han inte är intresserad av vad EU-medlemmar och tyska kontor gör, jag är bara intresserad av polackernas välfärd".

Press release on Instagram. From February 1, VAT is 0% on food and gas products "Poland's prime minister says he is not interested in what EU members and German offices are doing, I am only interested in the welfare of Poles".

Nyheter om skattebefrielse för mat och gas i Polen Ja, Polen införde en rad momssänkningar som en del av

"Anti-Inflation Shield". https://kpmg.com/pl/en/home/insights/2022/01/tax-alert-reduced-vat-on-certain-categories-of-goods.html

Redan från och med 1 februari 2022 har följande rabatter tillämpats: Momsen på bränsle sänktes från 23 % till 8 %. En momssats på 0 % har införts för: basprodukter, gas (naturgas), och gödningsmedel för jordbruksproduktion. Momssatsen på 5 % för el har förlängts. Momssatsen för uppvärmning (värmeenergi) sänktes ytterligare från 8 % till 5 %. Dessa momssänkningar var tillfälliga och gäller fram till den 31 juli 2022. Dessa åtgärder vidtogs för att minska effekten av den stigande inflationen igen och tillkännager nu att från den 1 februari 2024 är momsen 0 på livsmedel och gasprodukter "Primär - den polska ministern säger att han är inte intresserad av vad EU-medlemmarna och de tyska kontoren gör, jag är bara intresserad av polackernas välfärd”. 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-11 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP