Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybrid tänkt

Att bygga mening i alla dessa tidskalor är ingen lätt uppgift, med inre vägvisning och ett hett temperament så klarar vi uppgiften att skapa nytt inre skeende. Dessutom så manglas denna intresseform till skyarna då livet ger oss fullbordandet av tidsanpassade kontakter. Det mest lämpliga arvet gavs oss tillfälle att andas med de yttre organen, minnessveda och ett lagom funnet mindre värdes komplex i linje med livets alla konsters regler så att säga. Den lagom funna balansgången i den yttre hybridkontexten gäller inte någon återvändo då livet skapats att vara elementärt uppkopplad till en sorts hybridfossil. Det gällande ordets alla vakna processer sinar med minnen, men är mera angelägen att ordna vidare spektrum i ordets alla vakna andetag.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-13 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP