Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärtas blickfält


Fastän vädret grått


sågs du dina ögonkast.


Ditt hjärtas blickfält.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-13 23:08



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
En varm blick lyser
igenom det grå.
2024-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hjärtats blickfält som ser klart även om vädret är mörkt och grått.
2024-01-17

  Susen VIP
Se klart med hjärtats blickfält. En styrka, tänker jag
2024-01-15

  Margit Grell
Oavsett vädret finns det inre blickfältet.
Bra skrivet!
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP