Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Turresan


Förutbestämt

Livsresa, där som synes kan befinnas i ständigares otur; men
**varför ska livet vara så lätt lite ”knök”och bök härdar oftast och formar**
Plötsligt befinner man sig som i tur av oturen och som med en vän av dess nåde, där;
Turligt nog det kan gå riktigt bra … nästan som

*liktydigt av en resa i förutbestämt*

/Som barn och ungdom färdades man dit man skulle med turbilen en landsvägs buss för tur och retur resor, dit och hem, man färdades, vart fall då, tryggt.
Går alltså även att kalla resor för tur och retur resan/bussen. /

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-14 10:15



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tur kan betyda två saker, och det illustrerar du här på ditt eget sätt. Kul när sakerna klaffar som de hade varit förutbestämda.
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP