Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumäniens Protester bönder och transportörer fortsätter!

Käla: Activist? din Bucure?ti, ridicat? la câteva ore dup? ce ?i-a postat pe Facebook criticile la adresa „masca?ilor” ?i MAI - Stirileprotv.ro

Diana Maria Voicu tar över publisering:

Och, Angi Serban, låt oss återuppta frågan: VAD SÖKTE SIAS VID PROTESTEN OCH VARFÖR TADE DE UT GEväret?? · Det jag ser i Rumänien idag skrämmer mig!! Gå till och profiler SNÄLLA, jag kan inte lägga upp offentligt längre på grund av jobbet. #protester Acusica ska jag se, tack för informationen!?? medborgaraktivist, från till ett inlägg gjort på Facebook. Enligt deras åsikt skulle Angi ha anstiftat offentligt våld. I inlägget visar hon bilden av en man i uniform med ett storkalibrigt vapen riktat mot bilen till en deltagare i transportörernas protest, och frågar om under förhållanden i... Se mer Rumänien är fullt av undre världar i maskopie  med människor från systemet och den rumänska polisen börjar trakassera aktivister. Det är inte så att det är upprörande, vi går tillbaka till den mörkaste perioden i Rumäniens historia. Om något liknande hade hänt i Frankrike, hälften av... 

Aktivist från Bukarest, arresterad några timmar efter att hon publicerat sin kritik av "maskerade polis" och MAI på Facebook.

Sajten rapporterar ett fall där en kvinna som kritiserade polisens agerande vid en protest av bönder och transportörer anklagades för " anstiftan till mord" och tas in till förhör av polisen.

Protester från bönder och transportörer fortsätter. Sajten ger också information om pågående protester mot regeringens skatte- och tullpolitik, som har lett till sammandrabbningar mellan demonstranter och specialpolisstyrkor.

 Angi Serban händer är smutsiga p.g.a de tog fingeravtryck, hon frågade bara om varför  pistolen pekade på den där mannen som ville ta en genväg för att han hade ett sjukt barn i bilen.

Regeringen godkände bara en poäng av 50 som att vinsten ska återinvesteras i företaget, och resten som i princip går inte tillämpas, den diktatoriska styrkan har införts i Rumänien, och det finns poliser för att förhindra revolten: på land, vatten och i luften...

Aktivisten: "Den rumänska polisen tog mig från en adress där jag inte bor, med en order om offentlig hets.

De tog mig till polis avdelning 13 och nu till avdelning 18.

De leder mig mellan avdelningarna.

Mr Catalin Predoiu, undrar hur vet polisen var jag sov du naken tidigare?

Lyssnar inrikesministeriet, Rumänien på min telefon utan en dom?

https://www.facebook.com/diana.m.voicu?ref=embed_video

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-01-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP