Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aliens i en shopping galleria i miami

Alleged video of the Miami alien

"regeringen satt säkert
5g tornen på högsta nivå"

"de kunde vända
sina huvuden
360 grader"

"de hade människo-liknande
ansikten men gick på alla fyra
som enorma gräshoppor"

"de verkade
förvirrade över
vart de var"

"de kunde gå
genom väggar"

förra året
var det flera
förutsägelser
om vad som
skulle hända
hur regeringarna
skulle skrämma oss
en av dessa var
"utomjordlingar
attackerar!"
om de kan
framkalla aliens
från en annan värld
endast med 5g torn
så kan mycket hända...





ALIENS IN A SHOPPING MALL IN MIAMI

"the government probably
twisted up the knobs on
those 5g towers to max"

"they could twist
their heads 360 degrees"

"they had human-like faces
but walked on all 4
like giant grasshoppers"

"they seemed confused
as to where they were"

"they could walk
through walls"

last year there were lots of
predictionts on
what would happen
ie "false flag events"
one was "alien invasion"
if they truly
can conjure aliens
open up a rift
like in CERN
with just the
5g towers
then we are in
for a treat...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Live2Dream VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-15 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP