Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glenn

Det var en gång en kaja
med bruten vinge

han sågs promenera
på stan en dag

hans namn var Glenn
Glenn,
älskade, älskade, älskade fågel

tänk om, tänk om
tänk om du lever än
vår favorit
vår bästa vän

vår bästa vän
på Öster för en
lång tid sen

symbol för frihet
kanske vår Vår
men kanske i vinter i himmelen
fast alltid i våra hjärtan än

är kajan Glenn

fjäderhelgon för evigt.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-16 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP