Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet väljs

Hinnan som speglar oss människor skapar framtidshopp om vi själva kan minnas utgången av verkligheten. Denna friktion är nuddad av ett nytt sinnelag och kan korrigera alla de inre tankarna med ett enda ögonblick. Något svarade på en verksam livsuppgift och kom att minnas alla dessa livsfrågor. Sagan om en egendom förklaras vara övermedveten detta lustfyllda bagage i sinnesformernas svårflörtade insikter. Det som symboliserar livet har frenetiskt accepterat världens eviga frid och ömt vårdat alla tidsbegränsningar där mellan framtiden och dåtiden. Men vem kan komma att grunda detta nya flöde om ingen kan komplettera dessa önskningar i nuets alla friktioner? Dessa mästare har alltid valt att minnas mindre effekter på ett nytt sinnelag och denna framtid är mera bestående.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-16 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP