Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårsmusik, snälla erkänn


Samma låt

Samma låt om och om igen
Tusen gånger spelas den
Ett minne kärt med en vän
Du har gjort det med, erkänn

Låtar bär sånna minnen ingen kan förklara
Dom kan vara ledsna och arga eller rara
Jag lyssnar på låten och trycker på spara
Om jag bara visste att det var en fara

Men samma låt och samma minne igång
Är du i mitt huvud hela dagen lång
Till och med i mitt hjärta gör du intrång
Och jag kommer minnas dig varje gång jag lyssnar på vår sång

Jag tror jag kommer bli galen
Jag kan inte tänka på dig hela dagen
Men när jag väntar på mitt tåg är det dig jag vill se på centralen
Min hjärna blir malen

Samma låt om och om igen
Tusen gånger spelas den
Och hemma hos mig spelas den än
Du har gjort det med, snälla erkänn




Bunden vers av Diselmannen
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-16 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diselmannen

Mina favoriter
Maskrosbarn