Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död i krig

Du dog i krig vid bara sjutton år
Sjutton år är allt du får
Polisen letar fortfarande efter alla spår
Men din mördare fortfarande fri går

Ingen mamma ska begrava sin son
Hennes tårar ekar i mitt huvud som ett dån
Jag vill dränka mina ögon i aceton
Efter jag såg bilden på din mammas döda son

Droger och gäng är ingen vacker värld
Vapen har bytit ut medeltidens romantiserade svärd
Jag önskar jag hade tagit med dig till havets fjärd
Jag önskar jag hade kunnat ändra din livs färd




Bunden vers av Diselmannen
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-21 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diselmannen

Mina favoriter
Maskrosbarn