Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olja

God morgon filtret!
Jag ska bara ta olja.
Det gör inte ont.




Bunden vers (Haiku) av martin johnsson
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-19 22:09



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
skruvat bra!

som alla patienterna eller brukarna på alla institutioner runt om

allt är så maskinellt, kliniskt och perfekt ickeperfekt som det kan bli
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

martin johnsson
martin johnsson