Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om högkänslighet,


Starkskör.

Av Julia Engström.

Ibland är jag liten och skör.
Funderar på om jag stör.

Trippar runt så tyst jag bara kan.
Försvinner in i väggen lite grann.

Idag har jag världen i hand.
Vad som helst ror jag iland.

Jag strålar och ler.
Ingen anar och ser.

Att jag är en grå liten mus.
O samtidigt ett bländande ljus.

För när allt blir svart och hela min värld faller isär.
Förstår ingen att jag nästa dag jordklotet på axeln bär.

Stark och skör på samma gång.
Det är min melodi och lovsång.




Fri vers (Prosapoesi) av Julia Engström VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-17 11:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Styrkan finns där bakom det sköra om vi törs låta det komma fram.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP