Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxveckor är oxveckor ändå


Det sägs att ljuset vänt
och vissa dagar
då ljuset smeker
vita fält är det nog så

Men oxveckor är oxveckor
ändå

Mörkt om morgonen
och tidig kväll
när dagar rusar på

Det sägs att ljuset vänt

Och vissa dagar då
det gyllene ljuset smeker
fältharens päls
Så är det nog kanske så

Men oxveckor
är trots allt oxveckor ändå





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-17 12:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Julen är slut
vid tjugondag knut
oxveckorna tar sin tribut
pengarna är nästan slut
2024-01-18

  alicja lappalainen VIP
"det gyllene ljuset smeker
fältharens päls"
En vacker bild.
2024-01-17

  ULJO
Tiden är som den är. Men ljuset är snart tillbaka igen.
2024-01-17

  Larz Gustafsson VIP
En verkligt fin dikt.
Oxveckorna är coola.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP