Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bra för de som utvecklar hyresrätterna som Göteborg äger, alltså vi inte AB personerna.


Är det så..?

Hej, sitter och filosoferar om huset som jag ser genom mitt fönster och tänker att om ni bygger inglasade balkonger som i Backa Röd, Markurellgatan, med samma färger och samma utförande som nu men med hela lägenhets fönstren blir de ca. 5m x 1.40 stora med så underbara fönster som det är som jag flyttat ifrån, det bästa i hela lägenheten, den inglasade balkongen. Det skulle lysa upp hela gården här om nu bara den gamla Björken kunde få nytt liv genom en fantastisk konstnär som jag skrivit till på konst.se som skapar fågelmotiv och skärgårdshus i trä, vatten mm.

Och lägenheten bredvid Nr 9 och den fina gröna lyktstolpen där ser jag en ATG spel butik med högt bord och stolar i fin grå-blå färg för fika och INTE drog langning som slutar med att det blir en (mattvätt med bastu) som i Backa Röd tidigare, där knarkare säkert hittat sin värme för natten? Nej, jag ser äldre finna sin glädje i travet och gemenskapen att dela lite ord med varandra.

Sen så sorligt att se de tvingas ha med sina spädbarn ner i källaren, varför när det finns ett fönster i miljöhuset som med enkelhet kunde bli en dörr till barnvagnar som Poseidon hyr ut för 9 kr per gång. Marinblå med den vackra gula nyansen som nr 9 på höghuset målats i och varför köpa när Poseidon erbjuder dessa barnvagnar från barnvagnshuset? (Egen design, med Chalmers tekniska kunnande)..?

Så sitter jag här och filosoferar, är det rätt stavning, men att vara eller inte vara…

Den här texten sätter jag ut på min sida hos poeter.se Catherine Brandt för jag är ju författare och älskar det skrivna ordet.

Hoppas allt är bra med personalen i Backa Röd sakna Er och särskilt Trädgårdsmästaren som gjort det så vacker i området

för oss




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-17 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP