Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu mera, kan inte sluta


Är det så, igen

Det är så synd när fina hundar inte får släppas utan koppel här utanför fönstret, så mysigt på sommaren för hyresgästerna att sitta vid uteborden men under senhöst vinter och tidig vår skulle inte om det gick att ha grindar på trapporna kunna ha det som rastgård för de hundar som fick ett certifikat hos Länsveterinären (Länsstyrelsen) att de är under utbildning och godkända djurägare, i framtiden kommer det att ”Det är en skyldighet att ta hand om djur, ingen rättighet” betyda mycket för de-unga som vill och känner starkt för Natur och Framtid i närmiljö…

(Tänker jag och fortsätter filosofera här i en underbar känsla utan en massa terror signaler)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-18 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP