Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nya ögon

Livets alla källor som med yttre former stabiliserar med iver och förenade förmågor att skapa ett extra ordinärt livsskede. Utan påverkan från alla våra mänskliga arvslotter så vidgas mellanrummet i sinnet i en evighet, samt snabbar på alla yttre val inom andliga livslotter. Denna gåva är direkt öppen att se med inre ögon på hur ljuset spekulerar med olika synder och spolar bort dem i glömskans hav. Det betyder inte att livet är avgjort och allting är förlåtet, inte enligt människans synsätt men denna inre vilja letar upp och föder alltid nya positiva budskap. Begreppet som inte har något grepp över oss alla livsinvånare, tar tankarna till sig och påvisar ett nytt slags inre vetande fenomen.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-20 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP