Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dansen

Kvällen är sen - Regnet faller ner,
Promenaden hem den är lång - Men med dig så spelar det ingen roll,

Låt oss stanna för en stund - Låt oss ta in detta andrum,
Låt mig - Få denna chansen - Till den sista dansen,
Låt regnet vara orkestern - Låt månskenet vara scenljuset,
Låt oss glömma allt det dära - Alla saker som bara besvärar,
Låt oss inte slösa en sekund - Av vår slutna lyckostund,

- Våra silhuetter kommer skina igenom denna månskensstund.

Så vi dansar - Åh, som vi dansar,
Våra armar slår igenom regnet som lansar,

"Släpp inte taget om mig, låt denna stund vara evig lång"
Hennes blick möter min - Hon släpper min hand.

Regnet faller ner - Morgonen är sen
Hennes silhuett syns inte mer - Ensam står jag kvar men ler,

Hon är nu tillbaka i gryningsland,
"Tack, för denna dans, den sista dansen"




Fri vers av David Roiha
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-20 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Roiha
David Roiha