Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


motståndet är stort för ingen vill väl ha ett


ett eget äckligt film pris

Jag kan ju inte säga att jag blivit gruppvåldtagen för jag trivdes ju i sällskapet men vad var det då egentligen som hände den där ja, ni vet i Danmark?
Det värsta måste ha varit den mörkhåriga mannen och kniven" Vill du ha den där uppe eller där nere" för att jag sen tvingades fastbunden se på när blodet sakna kom ur hennes kropp? Våldet mot mig kom efter den där mätningen med linjalen och filmljuset och vattnet, ensamheten och två män som tog min kropp utan att jag visste om det från början, hade aldrig åkt med honom om jag fått informationen i förväg, är detta "signalspaningens baksida" porrfilm, mord och snuff.

Vem vet framtiden för alla de utsatta kvinnor med barn som kommit efter mig i detta fruktansvärda.

En knapptryckning på mobilen så är faderskapet och 18 års underhåll bestämt.

Men sen då 30 år efter när mannens liv blivit förstört och kvinnans av Socialen och föräldrar, släktingar och "ta män mot sin vilja" porrfilm och snuff?

Mannens hämnd mot henne, det där hemska som ligger inom honom, Är jag pappan eller ville du bara "sätta dit mig ekonomiskt" min riktiga brud som du sabbade relationen för mig!? Du förstörde mitt liv, djävla HOOORAAAA!!!!

Ja, så har jag haft det, det där outtalade, bakom ryggen ,ni vet...

Jag kan bättre, jag kan göra Film...

Tillbaka till 80-talet och männens barn för nu är det ni som har makten.

Inte för att vi blivit gamla och senila, skulle säkert kunna hjula eller i vart fall få en fin kullerbytta att se vältränad ut...


Nä, OK Vem Är de Biologiska Stammarna!

Men jag vet inte!

Snälla, hon fick ju en hasch-psykos.

Det var inte hasch i vattnet, sluta nu!

Men vad fan var det då?

Kunde ni inte stöttat fruntimret efteråt, ha, på 80-talet!????

Men vi blev ju misshandlade!

Av, vem?

"Styckmords-läkarna"!

Ja, och de där,
"Det kommer att hända något stort i Göteborg"
varför inte att vi bara var några som, festivalen
önskan om att få priset som årets finaste film..?

Äsch, jag har lagt det bakom mig, tills nu, sett min egen designade "guldbagge" ful som fan, precis som man är i branschen för ingen bryr sig om skådespelarna efteråt och inga pengar får man, bara hemska upplevelser av att ha blivit utnyttjad, såld på sitt liv och sin kropp som att man bara är en ful gegga på deras precis efteråt.

Visa mig, visa det


Vågar ja?

Kan det bli mer "galet" än det är idag?

Nej, inte med den här återblicken.

kom, kryp ihop i

mysigt

mmm







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP