Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friktioner

Minnets yttre luftas empatiskt med det sjunde ömma innehåll, vilket tar minnen till nyare breddgrader. Minnet är direkt en öppen tankebana i huvudet, här stammas melankoliskt triggande till dess bristningsgräns. Det enhälligt luftburna ändamålet ger oss frid i sinnet, en direktkanal med himlen. Oväntade signaler sjuder med denna stilla sinnade reflektion och ny energi tar form av ett litet bibliskt innehåll i alla som sagt ja till denna resa i livet. Minnesomloppet i alla människor ger oss ett nytt budskap att andas med, det eviga livet i minnen och ännu stärkande sinnen. Det viskningen minns bygger mera stabilitet i huvudet på alla de sinnesökande andetag som gett oss mera linjerade tider att andas med ord.
Utan att vara påträngd den innerliga tanken i ljusets alla hållplatser så skimrande färdigställd detta tankas med oss livssökare. Tydlighetens sätt att andas med minnen och ännu flera ord, skapar mod att leva i olika samlevande tidsverksamheter. Dessa byggande genetiska lotter är det sanningsenliga flödet som bytte oss mot ett minne i ljusare anhalter intill ett levande slott. Endast tanken kommer rädda oss i den sista tidens försök att extraheras mot ett byggande flödeshav. Detta är mindrevärdes komplexets yttersta chans att innehava den yttersta tidens fotsteg. Endast ett nytt förenat ömhetsskede ska åter ventilera denna gåva med oss levande individer. Det kommuniceras med en öppen reserv i olika aspekter i momentet livets sista återföring med glödhettan i livets soliga ingång till det eviga livet.
Snabbare och mera febrilt sorteras övergivna rester i minnesomloppet, detta kravlösa sinnelag ger ordet dess frihet och mentala bredd. Det växande anförda innehåll som utan tvekan spolat bort negationer med yttre sinnesventiler, slipar på kravet från himlen och sker med ny inre kärlek. Det berättande andetag som vilket slipat denna öppna sinnesnivå med ett direktfästande av kuperade ordförnimmelser, är nu vaken att göra gott. Omvändelsen i tankarna ger minnescentralen ett lugnt byggande i alla individer, ett säkerligen anfört trilskat övergångsmoment i alla evigheter. Kravet att inte ta emot kunnandet som helheten i denna öppna linje i yttre riktningen livet, behovet att anföras dessa efterlinjer med mera overksamma suddade rutter till det eviga ljusets friktioner.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-22 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP