Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviter

Om nätterna bär du
en ensamdrömmare
alldeles intill dig

Sviter av liv svävar
i rummet

tider platser älskade

Min sömnlösa blick
- inte bilderna
känner du




Fri vers (Fri form) av Stefan Tho VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-24 09:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sensibelt spot on.
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP