Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räven

Såg räven löpa gatlopp
med något stort och svart
i munnen sin

Sneddande mellan
huskroppars
långa rad

Över någons tomt
i riktning mot en skog
Tycktes inte riktigt
höra hemma i kvarteret

Slank och annorlunda
inte alls lik grannens hund
Stanna den och såg på mig
en stund

Häpen stod jag sedan
som förstenad kvar
Lika främmande inför
mig själv
som räven tycktes va




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-25 14:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag känner igen det där… ”min” räv stannade också upp en kort stund … som om den ville något …
Speciellt sista stycket är fint!!
2024-01-25

  Kungskobran VIP
Fint skildrat om ett magiskt möte

2024-01-25

  alicja lappalainen VIP
ETT SNYGGT FÅNGAT MÖTE
2024-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Ett magnifikt djur.
2024-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP