Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESÖKET

 

Trollet har tagit mig med på besök hos färjekarlen

Karonte hade fullt upp med alla de själar som skulle förslas över.

Mången var för mig kända ansikten.

I deras smärtsamma färd

kunde avläsas det bittra ödet

ock deras plågsamma insikten 

att allt har ett slut.

 

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-01-25 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP