Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick...

Bredvid den förhöjda teorin i praktiken ses ett litet dilemma suddas i gryningen, den bakomvarande tiden säger hej.
Med ett tjut som sprejar sig fri i linjerade tider, anletes sekunders favörer lever med nöd och näppe.
Kraschande orkeslöshet ställs inpå vägen till ett nytt avsteg på en ledstjärnas minneskonster.
Sanning och ordkontexter händer med fötter och desto mer förbisedd, linjen smordes med tal och ett glädjefnatt.
Från gå till stå på tå och mera fången i lite mindre efterslungor, trevliga inkomster i dessa orubbade tankemönster.
Kikar på den mindre levererade ordkinden, som snäppet värre sett skyggare ut på bilden som förenades med kärlek.
Ett litet hej som kan förföra med ord som sprids i vinden, detta lilla ord som också öppnas med mindre otrygghet.
Sådan liten blick i dessa skickade uttal, minnets alla hörnstenar i samlade styrkor och detta räcker ut ordets alla gemensamma nämnare.
Bara sedd och mindre orädd, höjs intresset mot en stabilitet inombords medvetandet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP