Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


---


Hemma är Någon Annan Gång

 

Hemma är

Någon Annan Gång

och jag

är alltid på väg.

 

Själens djuprötter 

söker urberget.

Bär färger

som vill vibrera

på samma frekvens

som landskapet.

 

Någon Annan Gång

ska min bit

av puzzlet 

göra bilden komplett.

 

Hemma är

Någon Annan Gång.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-26 08:24



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=mOuQk8_UD6M

Helena Josefsson - Nån annanstans, nån annan gång

kanske som du sjunger? vem vet...

2024-01-26

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
man är en pusselbit
passar bara ihop
med en på
7 miljarder
jag hittade min
bella <3
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP