Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Nynnar vår värld

 

Häpet tacksam gång på gång,

Nynnar med - där finns en sång..

Harmonierna den rymmer

hörs som bäst nu när det skymmer.

Natten nalkas. Hör du tonen?

Djupet, klangen, vibrationen!

 

Sjung magi i existensen,

hon briljerar - känn frekvensen.

Toner som jag hör och smakar,

doftar, avnjuter - bejakar.

Lagrar, tacksam, i mitt minne.

Tar emot med öppet sinne.




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 13:50



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Da Good Stuff
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP