Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Hemma är en öde tågstation

 

Hemma är 

en sedan länge tom

och öde tågstation.

Bortom nästa kulle,

nästa krök.

 

Och jag

är alltid på väg.

Nästan där

men aldrig framme.

 

Hemma är

en sekund innan

det inställda tåget försvann

från

den elektroniska tavlan.

 

I tidtabellen inkluderat.

Som vore det verkligt.

Och fanns.

Typsnitt av saknad.

Stråk av sorg

i suffixen.

 

Tanken smakar

allt som inte blev

och aldrig var.

Bortsuddad blyerts

och släckta förhoppningar.

 

Hemma är

bortom nästa kulle,

nästa krök.

 

Är

nästan där

men aldrig framme.

 

 

 




Fri vers av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-08 15:25



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Vi som är Jesu barn är inte hemma förrän vi är hemma hos Honom.
2024-03-08

  KYREUS of Sweden
Den finns ju i
Dina minnen och
Ditt känsloliv, typ
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP