Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buona sera med dig

Rösten darrar och fingrarna skakar
Halsen är torr och hjärtat, det bankar
Men jag är inte stressad,
Jag är precis där jag vill vara
För jag är i din närhet och…
Du är lika viktig för mig som påven för Polen
Och du är… en dröm för mig
Det är som att jag lever
Men jag lever inte på samma gång
Allting går så snabbt
Jag vill ändå inte fly
Men jag vill ändå inte vara där
Där jag inte är när jag inte är med dig
Det är sjukt, men jag vill vara nära dig
Åh, jag känner inte ens dig
Men du kan vara allt för mig
Om du vill…
Och ger du mig din hand så…
Håller jag den för evigt och…
Jag sluter mitt hjärta
För att aldrig nånsin mer
förälska sig i nån annan än just dig
För du… kan vara allt jag behöver
I detta livet och…
Även om allt går åt helvete som du menar
Så kan du vara där du vill vara
När du är med mig
För jag kan ge dig allt du vill ha
Men jag vill inte ge allt
Om du… känner…
att jag ger allt för mycket för dig
Och snälla tro inte
Att du inte är nog
För det är du för mig…




Fri vers (Spoken word/Slam) av Arvid Karlsson VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP