Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer älska dig även om du inte kan älska mig tillbaka

En järnväg är mitt minne av dig
Jag stod och lutade mig mot dig
Och kom det ett tåg och dödade mig
Skulle jag njuta av att dö nära dig

Jag kommer älska dig även om du inte kan
Älska mig tillbaka och visa att du är här
Jag är verkligen inte världens starkaste man
Men om kärlek var ett pris skulle jag vara kär

Jag vill förlora mig i dig och inte kunna finna
Något av den jag vara före det jag älskat dig
För även om kärlek är ett pris, vill jag ej vinna
Bara att du är här och andas nära mig

Ett tåg kan höras om man lägger öra mot räls
Lika så kan jag känna dig komma nära mig
Men du vänder blicken, mitt hjärta nollställs
Även när jag inte finns för dig, ska jag älska dig




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP