Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver en kram

Jag behöver någon som kramar mig
Och säger att ”allt kommer ordna sig”
För när min värld snurrar som mest
Är det dina kramar som läker bäst




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-26 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP