Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet hittar alltid en väg framåt

När mardrömmen livet plötsligt blommar i pulsvågor av kärlek och glädje, då är det skönt att vara människa. Livet hittar alltid en väg framåt.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-01-29 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP