Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text som vill bli skriven här och nu igen


Avtryck

 

Jag vaknar upp

Jag ser det komma emot mig

Men alldeles för sent

Hur kunde det hända

Nu

Igen

 

Hjärtat slår snabbare

Jag måste hålla mig lugn

Inte tappa greppet

Andas

 

Snälla inte mer

 

Det bara fortsätter

Jag känner paniken komma krypande

Jag kan inte fly

Kan inte komma undan dig

 

Det värker i min själ

Mitt hjärta spricker

Jag går i tusen bitar

Energin flödar ur mig som sand mellan mina fingrar

 

Maktlös innesluten i det

Uppgiven

Ett steg till

En gång till

Närmar jag mig

Det ofrånkomliga

 

SLUTET




Fri vers av Nova-Liv
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-20 12:56



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Oh, man känner hur det närmar sig med större steg! bra flyt på orden!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv