Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad stod det på lappen?


Under snön


Papperslappen som
var så viktig
den som hela tillvaron
hängde på

papperslappen
där allt stod skrivet
försvann innan någon
hann läsa den

När snötäcket smälte
och någon fann den
var texten borta
och papperet skräp.



1/2 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-01 15:35



Bookmark and Share


  100apor
Fin i sin enkelhet.

Tänker gärna på:
Vad var det för ord - var det långt eller kort, var det väl eller illa skrivet? (Ferlin)
2024-02-04

  Glitträ VIP
Men något fint som är gömt i den känner en aning av för annars skulle aldrig texten ha blivit skriven där ett hjärta som skrev. Härligt.
2024-02-01

  Kungskobran VIP
Fin dikt om allt det fina som försvann och glömdes bort
2024-02-01

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt e
underbar -
någonting försvinner
men någonting består -
SKÖNT!
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP