Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att skrämma upp sig själv behärskar vi alla.


Monstret utanför tältet


Ensam på campingplatsen
så är det att komma före
Natten sänker sig

Rena dagsljuset utanför
tänker inte alls på det
för innanför regerar dunklet

Någonting fnyser och morrar
precis intill tältöppningen
Ett vilt djur

Som det stökar
prasslar
rör sig i gräset

Några timmar senare
Upp med blixtlåset
titta ut

Beskåda förödelsen
burken med keso har förflyttats
en meter bort och är tömd

Igelkotten
har
varit här.



26/1 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-01 15:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sådan tur det kunde varit värre
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP