Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en gammal text som vill komma fram- jag har skrivit om detta förut och jag märker att temat är ihållande *ler* insikterna ändras och texten består.


Undran

 

Var finns den trygg famn som kan värma mig
Var finns du som vill se mig som jag är
Vem kan utforska min själ och se mina innersta rum

 

Både det svarta och trasiga och det ljusa och glittrande
Vem klarar att hantera insikten

 

Du som kan läka mina sår var är du
Du som kan tämja mitt vilddjur
Var är du som inte är rädd

 

Du som hellre håller mitt tempo
Du som hellre springer bredvid mig
Tillsammans med mig hellre än
Fångar mig och låser in mig i en bur att beskåda

 

Var finns du som vågar




Fri vers av Nova-Liv
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-08-20 13:01



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Bra frågor!
2006-10-11

  Mangal VIP
Vackert. Lockande.
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv