Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soptippen

 

Du är en skam för hela skolan dundrade min magister för att jag var så mobbad och hade läs- och skrivsvårigheter. Svaghet kan vi inte tolerera dundrade rektorn och den förträfflige kommunalfullkomlighetens ordförande Lennart Vrång. Alla psykiskt undermåliga och gravt underpresterande elever ska fortsättningsvis ta sitt pick och pack och bo på soptippen. För det är så det går när man är obstinat och inte ställer upp på de fullt humana kraven vi ställer.
Ty alla svaga människor är skräp och får inte gå på gudstjänsterna. För hur skulle samhället se ut om alla medborgare var ynkliga små kräk som bara är ute efter att skämma ut sig och landet och girigt parasitera på stat och kommun? Skandal är vad det är. Se på Björn Borg och Ingemar Stenmark vad duktiga de är. Sådana fullgoda medborgare gnäller inte för småsaker utan är en ära för det perfekta och lyckliga Sverige där det starka folket gör rätt för sig och uppfostrar sina barn till att vara lydiga och underdåniga och att aldrig ifrågasätta en auktoritet. Så får ni degenererade dönickar bo på soptippen och begrunda era synder och klara er bäst ni vill. Leva Kungen och Fosterlandet det leve HURRA HURRA HURRA HURRA!! Snäll, glad och stark ska människan vara! Samt fullt normal och anpassad till statsapparaten och inte en massa jävla gnäll!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-01 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP