Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text som ligger mig varmt om hjärtat. vibrerar en lugn känsla av vemod.


Vi

 

Som en blick i ett gammalt album

Ett minne

En doft som väcker allt till liv

Som ett fragment av en dröm

Jag minns dig

Känner dig

 

Som förr

Som det var då.....................för länge sen

Vi var ju som en

Samma men ändå inte

Som två körsbär på samma kvist

 

Lekande som två hundvalpar

Tultande på vingliga ben

Jagandes en humla som flög

 

Vad hände med oss

Var är vi nu

Vad är vi nu

 

VUXNA

 

Vi har dött en smula

För att passa in

I den värld som finns runt omkring oss

Den värld vi lever i




Fri vers av Nova-Liv
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-08-20 13:05



Bookmark and Share


  Freya
Jättevackert!
när jag var liten, ungefär 5 år, grät jag för att jag inte vile bli stor, jag ville ju kunna leka för evigt.
och fast jag inte är vuxen än. så känns det precis såhär ibland.
Mycket bra fångat.
vemod....

/Freya
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv