Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet ord

För en ordentlig tillpunkt servera mera sammanhållning, ledas tillbaka i en förbättrad sanning. Dessa ritade fantasiköpare kluddar i hållbart orsaker, helt helas i helhetens yttersta snilleblixt. Den dansade rytmiken löper med mindre stressiga sommarglimtar. Dessutom fortsätter spegling av en påhoppad övernaturlighet, gällande var vi skapar nästa tidsresa motsträvigt ett resenärs egna behov.
Det kopplande minnets alla löpare stressar i kön till påfyllda egenheter, på djupet en metaforisk transformation i direkta mottagare av minnescentraler.

Denna dag var inte som dessa andra stilla sinnade reflektioner, mera tryggt förenad i ljus som strålar på alla dess hörn och kanter. Mitt egenbetäckta sinnelag är ingen lag som slår knut på mindre osammanhängande uttal. Endast en liten susning av ett påtvingat löfte, genom mörkrets alla toppar och dalar sker nya positiva källor. Tiden som blev över skalar bort minnets alla själsliga eror med en linslus som aldrig ger upp kämpandet efter inre sinneshopp och kraften i de mindre lämpliga tankarna.

Om siluetten inte tar greppet i alla svåra sekunder, är vi helt hållet fasta i ögonblicket som inget kan få ur sin drivande inre källa? Andra ord med mod och övermodet att göra skillnad till hur man överlever livet, inspireras i tillfällen därför att linjen mellan melankoli och mellankoll inte är så står. Härom står jag med fötterna på jorden, endast ett litet ord som föser mig till nutiden.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-02-03 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP