Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISERICORDIA/MEDKÄNSLA

 

Nella vita nulla ho preso 

ho sol dato

misericordia a coloro 

che mi hanno derubato

e mai nulla capiranno il mio oprato.

 

I livet inget har jag tagit

enbart gett

medkänsla med dom som ifrån mig  stulit

och inte  kommer att inse min gärning.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-04 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP