Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga äventyr

murkna brädor kantar
ett svunnet inlopp
inga resor som färdas
bara dansande skuggor
kring en ljudbild ingen längre minns
när vindarna mojnat
och tången lagt sig till ro




Fri vers av (JB)
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)