Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträckbänk

Intrasslad;
belägrad av ovisshetens erinran
trasigheten;
mjuka membran som skär
fragmenterad;
väderstreckens sönderslitande kraft

Jag rinner ut i sanden
söndrad utan mål
anklagad,
ibland orättvist
dömd,
alltid på förhand




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-06 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP