Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga se orsak-verkan i det stora och lilla


Tänk till, tänk själv


Pandora hade med sig en ask som hon fått av Zeus och som hon aldrig fick öppna. Epimetheus och Pandora levde lyckliga tillsammans en tid, men till slut gav Pandora efter för sin nyfikenhet och öppnade asken. Olyckorna flög nu över världen!


Pandoras ask
Du öppnar asken genom din kod till det skapade nätverket.
Där finns allt mellan himmel och jord att förlusta sig med.
Allt som du tycks kunna få genom att bara trycka på knappar.

Vad som är sant eller falsk måste du själv ta ansvaret för!
Risk för förslavning och beroenden är några av varningsklockorna
som ringer när du loggar in!

Propagandan berättar om vad du måste ha för att få tillträde och
hur du ska göra för att få önskeuppfyllelse!

När du väl öppnat "pandoras ask" så är du som en fluga som fastnat
i nätet.

Det börjar i det lilla men snart har alla samhällsfunktioner infiltrerats.

Du behöver inte längre tänka själv, allt är nu maskinvara. Det behövs
nu bar ett avtryck eller en scanning!

Du hr slutat se bortom de skrivna orden och bilderna. Du har blivit
en robot som börjat gå på kommando. Förslavningen syns tydligt då
du slutat se konsekvenserna av ofriheten.

Mental förgiftning har stegvis ockuperat dina sinnen och du har blivit
ett redskap och lättmanövrerad och erövrad till en marionett som
följer spindlarna som paralyserat dig till sitt redskap för makt och
kontroll!

Våga se bortom ord och bilder. Anti krist tiden är här och nu!

Orden lyder..... Följ instruktionerna till LYCKAN genom att
bara trycka på knappen Ja/Gilla läget




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-06 08:54



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Vad får dig att tro att vi inte tänker själva?
Du gör väl det, jag också, och alla som kommenterar?

2024-02-19

    lydriket
Om den ökända alarmismen......

.....formulera ett hot, patentera en lösning, köp relevanta aktier, presentera lösningen i dina köpta massmediekanaler och skratta hela vägen till Davos....


klimat ("gröna" investeringar), pandemi, ("vaccin"), putin (vapen).


Follow the money and find the minority.

Tack för din text, WyS.

2024-02-19

  Kungskobran VIP
Mest oroar jag mig för de kriminellas infiltrering i damhället.Det drabbar oss alla, skjutningarna och sprängningarna drabbar få
2024-02-06

    Max Poisé
Wow…den fastnade!
2024-02-06

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag kan rekommendera
philip k dick
han skrev
"do androids dream
of electric sheep?"
aka androiddrömmar
som filmen blade runner
(den från 80 talet)
är baserad på
en gång i boken
säger en kvinna
"jag har schemalagt
en 5 timmars
självanklagande
depression"
ja
inte vill man
bara ha lustar...
freud sa
"man känner glädje
endast från en kontrast"
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP