Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten till en liten enkel visa som jag skrev för några år sedan.


Om jag en gång blev fri


Åh, om jag en gång blev fri
från allt jag förväntas att bli
Om jag bara fick va
precis där jag är idag

Allting som växer ska sträcka sig upp
men jag bara lägger mig ner
Åh, om jag en gång blev fri
från allt jag förväntas att bli

Åh, om jag slapp alla krav
alla mål man förväntas att ha
Om jag bara fick va
om det räckte att jag är jag

Då skulle jag sväva med vaken blick
och andas djupa andetag
Om jag bara fick va
om det räckte att jag är jag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Syster Skör
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-06 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Skör