Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten till en låt jag skrev för ett antal år sen, som handlar om minnet av en kreativ vän som förlorade kampen mot sin psykiska ohälsa alldeles för tidigt i livet.


Vart tog du vägen?

Vart tog du vägen?
Det var så längesen vi sågs
Minnena bleknar
men jag kommer ihåg

Ditt skratt, åt absurditeter
Din röst, hur den bubblade
Din blick, som såg det vi andra missade

Vart har du farit?
Var vilar nu din blick?
Jag minns den tiden som en dröm
men alla vaknade när du gick

Varför försvann du?
Blev det bättre sen?
Ibland undrar jag om jag kände dig
men jag tror du var min vän
Visst var du väl min vän?

Jag minns
Ditt skratt, åt absurditeter
Ditt steg, hur du gungade
Din blick, som såg det vi andra missade

Den sommaren,
allt var så overkligt vanligt och tyst
Jag satt på lagret på lådor, märkte upp flaskor
försökte greppa tiden och dig

Den sommaren,
allt var så overkligt vackert och färgglatt
Jag stod på scenen och pratade om dig
och visste inte ens om jag hade rätt att sakna dig

Vart tog du vägen?
Det var så längesen vi sågs
Minnena bleknar
men än kommer jag ihåg

Ditt skratt, åt absurditeter
Din röst, hur den bubblade
Din blick, som såg det vi andra missade

Vart tog den vägen,
platsen där du fanns?
Idéerna du hade
har de landat någon annanstans?

Vart tog du vägen?
Var är du nu?
Det här var så längesen
Nu är jag äldre än du




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Syster Skör
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-06 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Skör