Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

 

 

Aldrig mer

 

kan jag hålla dig i mina armar

känna ditt hjärta slå

och höra dina andetag

 

Aldrig mer

döden skilde oss åt

 

saknar dig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-02-09 09:25



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Berörande. Stor kram
2024-02-24

  Eva Helene VIP
Så berörande och vackert skrivet om sorg och saknad.
2024-02-13

  Leif Daniel Isaksson VIP
Vackert
2024-02-10

  WyS VIP
De vackra minnena finns bakom smärtan. De ljusa stunderna!
2024-02-10

  Respons VIP
Sorgligt och koncentrerat!
2024-02-10

  Blomma-Stjärna VIP
Ja.
Kram!
2024-02-09

    Lena Staaf VIP
Korta rader med smärtsamma ord, en djup sorg över den som är saknad.
2024-02-09

  Gunnel Eriksson VIP
Tröst att skriva.
Vacker dikt.
2024-02-09

  Olof Lagerhorn VIP
Ord av sorg och saknad över
en älskad människa.
2024-02-09

  Öknens Ros VIP
Sorgen över det som var
Känslan stannar kvar
2024-02-09

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Varma kramar
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP